Σχεδιάστε με τους επαγγελματίες συμβούλους μας το συνέδριο ή την εκδήλωσή σας.

Επιλέξτε μία από τις τρεις αίθουσες του ξενοδοχείου μας για να διοργανώσετε το συνέδριο ή την κοινωνική σας εκδήλωση. Οι αίθουσες Stefani, Christiana και Anna Maria καθώς και ο υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων μας μπορούν να φιλοξενήσουν από 100 εώς 1000 άτομα.
Η υψηλή αισθητική ,η άνεση και η λειτουργικότητα των συνεδριακών χώρων του Chris& Eve Mansion, καθώς και ο σύγχρονος υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες αλλά και στα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά της κάθε εκδήλωσης. Ταυτόχρονα μπορούμε να πλαισιώσουμε τις επαγγελματικές σας συσκέψεις και εκδηλώσεις με διαλείμματα για καφέ, επαγγελματικά γεύματα και δείπνα,catering και μπουφέ όπως και άλλες ευχάριστες και χαλαρωτικές δραστηριότητες.
Η πολυετή εμπειρία της ομάδας μας στον σχεδιασμό και την διοργάνωση υψηλού επιπέδου συναντήσεων και εκδηλώσεων, συνεδρίων τοπικού και διεθνούς χαρακτήρα, επαγγελματικών events,σεμιναρίων και εταιρικών meetings μας έχει εντάξει ως κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των πελατών μας.
Η αδιάλειπτη προσοχή μας στη λεπτομέρεια διασφαλίζει ότι το CHRIS & EVE MANSION μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε γεγονός σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου μας, μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό που θα πλαισιώσει ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας όπως οικογενειακές γιορτές, γαμήλιες δεξιώσεις, πάρτι γενεθλίων,cocktail πάρτι, επίσημα εορταστικά δείπνα, βαπτίσεις ή reunions μετατρέποντας τις με πρωταγωνιστές εσάς σε μια αξέχαστη εμπειρία .

Σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μας, μπορείτε να οργανώσετε την δική σας κοινωνική εκδήλωση σύμφωνα με την δική σας αισθητική και τις δικές σας επιθυμίες.
Επιλέξτε μία από τις τρεις πολυτελείς αίθουσες ή τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου μας για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας, το catering με το μενού της επιλογής και απολαύστε στιγμές πολυτέλειας ,κομψότητας και μαγείας .

Ξενοδοχείο Κομοτηνή

Τοποθετημένο στο 3ο χιλιόμετρο Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, το ξενοδοχείο μας, γίνεται η ιδανική αφετηρία για τις επισκέψεις σας, στα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της Κομοτηνής και με εύκολη πρόσβαση και στις δύο πόλεις.

FOLLOW US :

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές και νέα και μείνετε ενημερωμένοι.
Σημείωση: δεν αποστέλλουμε spam

Επικοινωνία

Στ. Παπαναστασίου Α.Ε.

Chris & Eve Mansion 3o χλμ Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης
Τ.Θ. 1204 , Τ.Κ. 69100
Τηλ.: 25310 33560
Φαξ : 25310 26979
Email : chris-eve@chris-eve.com

© 2020 chris-eve.com ALL RIGHTS RESERVED.